Niech się tłumacza Ci co popełnili wykroczenie!!! Jak można fałszować dokumenty od żywności!!!
A ja z wami nie jestem trujące ,ludzi podrabiace dokumety A teraz kszyczyćę łapać złodzieja.
Znowu gwiazdy. Jak są niewinni to przecież mogą spać spokojnie . Po co cyrki
A czy ktoś się zastanawiał,że kraj to jest nad przepaścią zakłady pracy polikwidowane, jakieś zagraniczne molochy, węgiel be ,zaraz nie będzie prądu, jeszcze za rolników się biorą a w marketach super bez antybiotyków mięsa z Niemiec, Hiszpanii i z .....Węgier, a z policji to już nawet Marcin Bustowski się śmieje jak go zamykają bo mówi ,,czy oni myślą, że ich i ich dzieci to nie dotyczy,,jeszcze żeby czołgiem przyjechali jak do kopalni Wujek ,albo F 16 z Łasku poderwali!
dzisiaj rolników ,jutro wędkarzy pojutrze lotników itd. zmiana taryfikatorów mandatów i władza sprawdza jak daleko może się postarać ? ten protest jest w obronie nas wszystkich ,kto tego nie rozumie ,ten nie mysli
Trują nas faszerowaną antybiotykami żywnością , za milionowe dotacje z Uni nakupowali doskonałego sprzętu , a biede mają taką że na wakacje jeżdzą na Karaiby .Też bym protestował jakby mi to zabrali .
Grabica w akcji smrod w całym mieście. Świńskie fekalia nawet przywieźli do miasta....
Oni chyba blokują dla tego że prokuratura bada sprawę tych Weterynarzy i może jakieś wałki na wiesz wyjdą,a oni tego chyba nie chcą.Potem mają wyjść na ulicę ci co na vat kręcili,a na końcu złodzieje.Takie jaja tylko w Polsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!